Retourneren

Het retourneren van een product is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Om het product te retourneren vragen wij u onderstaande stappen te doorlopen.  U kunt ook het modelformulier voor herroeping gebruiken die u hier kunt downloaden

 

Stap 1

Maak foto’s van het product voor uw eigen administratie. Mocht er onverhoopt iets mis gaan tijdens het transport, kunt u de bezorger hiervoor (mogelijk) aansprakelijk stellen.

Stap 2 

Pak het product in goed in, zodat het niet kan beschadigden onderweg en zet de volgende informatie duidelijk op het pakket:

De Rozenhoed
O.v.v. Retour – (UW ORDERNUMMER)
Kerkbuurt 121
3361 BE SLIEDRECHT

Stap 3

Uw product is nu klaar om verzonden te worden naar onze winkel. Uiteraard mag u het product ook bij ons komen langsbrengen!

LET OP, bij het verzenden via de post adviseren wij u dit aangetekend te doen. Indien het product kwijt of beschadigd raakt , kunt u de bezorger aansprakelijk stellen.

Stap 4 

Vul onderstaand formulier in om het product aan te melden voor retournering.

    Stap 5 

    Na ontvangst van uw product, zullen wij controleren of het product onbeschadigd en in goede staat bij ons is ontvangen. Hierna zullen wij de aankoopkosten naar u overmaken. De retourneringskosten, vergoeden wij niet conform onze Algemene Voorwaarden.